Stichting
Fokregistratie & Gezondheidsbeheer
voor alle Honden
More Website Templates @ TemplateMonster.com - March 12, 2012!

Stichting FGH zoekt versterking!

Binnen onze organisatie is plaats voor:

Medewerker PR en Communicatie


Inzetten voor Stichting FGH betekent meewerken aan het terugdringen van de vele erfelijke ziekten en afwijkingen binnen alle hondenrassen.
Inmiddels wordt langzaamaan steeds duidelijker dat het fokken van “raszuivere” honden, genetisch gezien, volledig vast loopt.
Om die reden zijn wij, inmiddels al weer 4 jaar geleden, een nieuwe weg ingeslagen door anders naar de wijze van fokken van hondenrassen in het algemeen te kijken.
Doel is een hogere genetische diversietijd maar wel met een zo goed mogelijk behoud van de uiterlijke kenmerken van het betreffende ras.

Stichting FGH bestaat uit een klein team van specialisten op het gebied van fokken, juristen en enkele dierenartsen die ons doel geheel vrijwillig ondersteunen.
Daarnaast werken wij nauw samen met een aantal dierenwelzijn organisaties die het zelfde doel ondersteunen.

Door de gestage groei van Stichting FGH hebben we steeds meer behoefte aan een goede PR en Communicatie naar iedereen die op zoek is naar een leuke hond.

Stichting FGH zoekt:
Een enthousiaste vrijwilliger die ervaring heeft in een soortgelijke functie of hier affiniteit mee heeft.
Heb je een sterke persoonlijkheid en ben je bestand tegen de negatieve houding van de “oude generatie” hondenliefhebbers die nog steeds van mening zijn dat alles goed gaat in de wereld van de hondenfokkerij waar “raszuiver fokken” nog steeds heilig is, dan komen we graag moet jou in contact.

Dit ga je doen:
Als PR en Communicatie medewerker ben je het visitekaartje van onze stichting.
Je draagt zorg voor de eerste contacten met andere organisaties op het gebied van (ras)honden, dierenartsen, fokkers enz.
Je zoekt naar mogelijkheden om onze doelstelling uit te dragen bij dierenartsen, dierenasielen, hondenscholen, op beursen en (honden)shows.
Samen met je collega vrijwilligers zorg je voor een maximale naamsbekendheid van Stichting FGH.

Ben jij die enthousiaste en energieke persoon, beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om te vechten voor gezonde (ras)honden, dan nodigen wij jou graag uit om je aan te melden.

Stuur je brief met CV voor 1 juni naar Stichting FGH, Oude Dijk 22, 9285XA Buitenpost of mail naar info@fokregistratie.com.